Muž doma vedl hlasitý hovor se svou ženou, zavolali na něj strážníky
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - I hlasitá mluva může rušit noční klid. O tom se v minulých dnech přesvědčili nájemníci z domu v Chomutovské ulici, kterým po půlnoci na dveře zazvonili strážníci.

V noci před jednou hodinou byla kadaňská městská policie přivolána do domu v Chomutovské ulici, kde mělo docházet k rušení nočního klidu. Při příjezdu strážníků byl v uvedeném vchodě klid, ale po chvilce zaslechli z uvedeného bytu hlasitý hovor. Muž, který vedl rozhovor se svou ženou, si neuvědomil, že mluví poněkud hlasitěji a může tak rušit noční klid. Omluvil se za to. O případu informovali kadaňští strážníci na svém webu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru