Mladík vytrousil v obchodě peněženku. Měl smůlu na nálezce
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - O peněženku s platební kartou, doklady a finanční hotovostí ve výši 10.500 korun přišel minulé pondělí 19letý mladík z Jirkova. Peněženka mu vypadla na podlahu během nakupování v prodejně smíšeného zboží v centru Chomutova.

Když zjistil, že o ni přišel, obrátil se na policii. Po pěti dnech měli policisté jasno, koho na zemi ležící peněženka nenechala chladným. "Jako podezřelého ustanovili 33letého Chomutovana, kterému již sdělili podezření z trestných činů zatajení věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Za jejich spáchání by mohl být odsouzen k trestu odnětí svobody až do výše dvou let," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru