Zvrhlík (64) se ukájel na cyklostezce mezi Chomutovem a Otvicemi. Dívky si ho chtěly natočit na telefon
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Před pár dny v odpoledních hodinách byla policejní hlídka vyslána na cyklostezku mezi Chomutovem a Otvicemi, kde měl podle svědkyň masturbovat neznámý muž.

Dotyčný měl stát v blízkosti železničního přejezdu a s rozepnutými kalhoty provádět zmíněnou činnost. Přitom se měl dívat na dvě kolemjdoucí mladé dívky ve věku 18 a 21 let. Když ho jedna z nich chtěla natočit na mobilní telefon, tak nasedl na kolo a z místa odjel neznámo kam.

Policisté provedli šetření a podařilo se jim zjistit totožnost podezřelého. Je jím 64letý muž z Chomutovska, který se kvůli obdobné kratochvíli do křížku se zákonem dostal už i v minulosti.

"Kvůli výše popsanému jednání sdělili muži zákona dotyčnému podezření z trestného činu výtržnictví. Za jeho spáchání mu s ohledem na jeho opakování může v případě uznání viny hrozit až tříleté vězení," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru