Jednání zastupitelstva proběhne opět v omezeném režimu. Sledovat ho můžete on-line
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Listopadové zasedání zastupitelstva, které se uskuteční v úterý 24. listopadu 2020 od 15 hodin v zasedací místnosti historické radnice, musí být, stejně jako předchozí zastupitelstva i nadále v omezeném režimu.

„V hlavním jednacím sále bude opět vyloučena přítomnost široké veřejnosti, pro kterou bude vymezen prostor v Rytířském sále. I tady však budou muset být dodržena hygienická nařízení, proto bude kapacita míst vyhrazených pro veřejnost omezena,” objasnil tajemník chomutovského magistrátu Robert Plechatý a dodal, že u vstupu do budovy budou k dispozici jednorázové roušky a dezinfekce.

V případě jakýchkoli dotazů ze strany občanů budou mít možnost interpretovat své dotazy písemnou formou a zastupitelé nebo zaměstnanci magistrátu na ně následně odpoví.

Úředníci, kteří bývají přítomni na každém jednání, budou tentokrát opět odděleni v jiných prostorách. Jednání se zúčastní také strážníci Městské policie, kteří budou dohlížet na klidný průběh zasedání a na dodržování všech nutných opatření.

Přímý přenos jednání bude možné sledovat na bit.ly/Chomutov_YT.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru