STALO SE: Jízda opilého řidiče skončila havárií v příkopu, z nemocnice před vyšetřením odešel
Ilustrační foto
Chomutov

Lounsko - Havárií skončila jízda 64letého podnapilého řidiče na Lounsku. Minulé úterý večer řídil dotyčný nedaleko obce Vroutek osobní vozidlo zn. Peugeot 106. Zřejmě v důsledku ovlivnění alkoholem se plně nevěnoval řízení, vyjel mimo komunikaci a havaroval v hlubokém silničním příkopu.

Přivolaná policejní hlídka provedla u řidiče dechové zkoušky, jejichž výsledky přesahovaly dvě promile alkoholu. Sanitka zraněného muže převezla do nemocnice, odkud však ještě před vyšetřením odešel.

"Policisté muže z Karlovarska následně dohledali a sdělili mu podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za jeho spáchání hrozí podezřelému podle zákona trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru