Z domu v Chomutově zmizela jízdní kola. Kdo je ukradl? Tohle nájemníci nejspíš nečekali
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Krádeže dvou kol, k nimž došlo v březnu tohoto roku v Chomutově, má mít podle zjištění policistů na svědomí 25letý muž. Pro kola si zřejmě nechodil nikam daleko.

Odcizit je měl přímo z prostor bytového domu, kde bydlí. První z nich si měl přivlastnit po násilném vniknutí do jedné ze sklepních kójí. Další pak ze společné kočárkárny. Celkově tak měl majitelům způsobit škodu ve výši 8.400 korun.

Jedno z odcizených kol měl pak dotyčný sám vrátit jeho majiteli. V případě druhého kola policisté od podezřelého zajistili pouze rám, který měl schovaný ve své sklepní kóji.

Kromě trestného činu krádeže byl Chomutovan obviněn i z trestného činu porušování domovní svobody. Mladý muž se popsaného jednání měl dopustit v době vládou vyhlášeného nouzového stavu. Proto mu v případě uznání viny hrozí až osmiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru