Novinka v klášterecké MHD: Dopravce zavádí od nového roku čipové karty
Foto zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Dopravce klášterecké MHD, společnost Autobusy Karlovy Vary, a. s., zavádí od nového roku čipové karty.

Od 1. ledna 2021 dochází ke změně tarifu a zavedení možnosti platit jízdné pomocí bezkontaktních čipových karet. Čipovou kartu bude možné využít jako elektronickou peněženku (sleva 10 % z ceny jízdného běžně placeného v hotovosti) i jako nosič časového jízdného (30denní plovoucí kupón). Časové jízdné zakoupíte v předprodeji, elektronickou peněženku je možné dobít také u řidiče. Jak můžete o kartu zažádat se dozvíte po rozbalení celé tiskové zprávy.

O bezkontaktní čipovou kartu si můžete zažádat v přepravní a informační kanceláři v Klášterci nad Ohří (Nádražní ul. č. p. 199) od 01.11.2020 v pracovní dny od 7:30 do 16:00 hodin. Zde si také můžete vyzvednout žádanku. Ta je rovněž ke stažení na webových stránkách společnosti www.autobusy-kv.cz či na webu města.

S vyplněnou žádankou předložte jednu barevnou fotografii o rozměru 35 x 45 mm. Pro ověření nároku si připravte občanský průkaz nebo jiný doklad prokázání věku. Platnost karty bude 3 roky, poplatek za zhotovení činí 120 Kč. Výroba čipové karty trvá cca 30 dní. Abyste mohli využívat výhodné jízdné už od 1. ledna 2021, předložte žádanku nejpozději do konce listopadu 2020.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru