Na dětském hřišti v Kadani bylo i přes zakáz živo, řešili to strážníci
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Odpoledne po třetí hodině zaznamenal bezpečnostní kamerový systém větší skupinku dětí na jednom hřišti v Kadani.

Strážníci na místě zjistili skupinku sedmi chlapců ve věku od 10 do 12 let, kteří hráli fotbal. Byli poučeni o aktuálních opatřeních proti šíření koronaviru včetně zákazu kolektivních sportů. Poučeny o tom byly i maminky s dětmi na blízkém dětském hřišti.

Opatrnosti není nikdy dost

Večer v půl osmé se obsluze kamerového systému zdálo, že na sídlišti Na Podlesí v Kadani došlo k nedovolenému použití zábavní pyrotechniky. Strážníci ná místě zastihli skupinku mladých lidí, kteří jim řekli, že čekají na kamaráda a hned půjdou domů. Všichni měli nasazené ochranné roušky a mezi sebou rozestupy. K použití zábavní pyrotechniky nedošlo, pouze jeden z přítomných si hrál se sprejem a zapalovačem. Přítomní byli poučeni. jak se v době nouzového stavu chovat.

O případech informovali kadaňští strážníci na svém webu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru