Vážně nemocný muž se neozýval svému známému, našli ho v bytě ve zbídačeném stavu
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Ráno v půl osmé se na městskou policii obrátil muž, který měl starost o svého známého, který bydli na sídlišti 1. máje. Muž trpí Parkinsonovou chorobou a již dva dny se mu s ním nedaří spojit.

Strážníci za dveřmi uvedeného bytu zaslechli sténání a těžké dýchání. Na jejich klepání a výzvu nikdo nereagoval. Do bytu se dostali zapůjčeným klíčem a muže našli ležet na zemi obličejem k podlaze ve výkalech a krvi. Na místo byla přivolána zdravotnická záchranná služba.

Transport zraněného na nosítkách si vyžádal i pomoc kadaňských hasičů. V bytě se nacházel také pes, o kterého se strážníci postarali a následně ho předali přítelkyni zraněného.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru