Loupež ve vlaku z Mostu do Chomutova! Muž dostal ránu do hlavy a musel vydat 12 tisíc
Ilustrační foto: archiv
Chomutov

Most - Ze zvlášť závažného zločinu loupeže čelí obvinění 24letý muž z Chomutova. Ten měl ve vlaku jedoucího z Mostu na Chomutov v dopoledních hodinách požadovat po starším muži finanční hotovost.

Poškozený mu hotovost odmítl vydat. "Obviněný ho měl následně udeřit pěstí do hlavy a ten z obavy, že by útok pokračoval, mu ze své peněženky vydal necelých dvanáct tisíc, které vybral z bankomatu v Mostě v přítomnosti obviněného," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Násilník měl i po vydání peněž měl na poškozeného křičet a vyhrožovat mu zabitím. Proto poškozený raději odešel do jiného kupé. Lékařské ošetření napadený nevyhledal.

"Muži se znali. Obviněný totiž u poškozeného bydlel pár dnů před okradením v obci na Litvínovsku. Chomutovan byl minulý měsíc policisty zadržen a po obvinění byl propuštěn na svobodu," dodala tisková mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru