Dočkají se jirkovské rybníky revitalizace? Stát městu přislíbil dotace
Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Stát městu přislíbil dotace na revitalizace tří rybníků. U rybníka V Díře jsou celkové náklady vyčíslené na zhruba 3,64 miliónu, dotace na to by činila přibližně 1,94 miliónu korun.

Revitalizace Ovčího rybníka má celkově vyjít na zhruba 5,88 miliónu, z toho dotace by pokryla 2 milióny korun. Rybník Hřebíkárna si vyžádá náklady kolem 4,88 miliónu a i tady by dotace činila 2 milióny korun.

Žádosti o dotaci město podalo na Ministerstvo zemědělství v rámci programu Podpora opatření na drobných vodních tocích a malých vodních nádržích. Kvůli dočerpání finančních prostředků byly žádosti přeřazené do 2. etapy navazujícího programu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru