AKTUÁLNĚ: Chomutov musí dočasně uzavřít dvě mateřské školy. Kvůli nedostatku zaměstnanců
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Mateřská škola U Sluníčka, Alešova 2451 a Mateřská škola Kvítek, Písečná 5072 budou v termínu od 26. října 2020 do 6. listopadu 2020 uzavřeny zřizovatelem, a to z důvodu nedostatku pedagogických pracovníků v organizaci Mateřská škola Chomutov, p.o. v souvislosti s pandemickou situací Covid- 19.

„Byť se snažíme, jak můžeme, abychom školky mohli nechat otevřené, musíme k tomuto kroku přistoupit“, řekl náměstek primátora Mgr. Milan Märc.

Kritérium výběru školek, které budou zřizovatelem ve výše uvedeném termínu uzavřeny, byl počet dětí, které školku v současnosti navštěvují. „Všem dětem z těchto školek, bude nabídnuto jiné zařízení, které budou moci navštěvovat během uzavření školek Alešova a Písečná“, uvedla vedoucí Odboru školství Ing. Martina Kalová a zároveň dodala: „Prosíme rodiče dětí z těchto, i ostatních školek, aby v případě, že si mohou nechat děti doma, tak učinili a pomohli tak co nejdéle chod celého organizace udržet“.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru