Těžce nemocných s covidem přibývá, v chomutovské nemocnici už je musejí ukládat i na gynekologii
Od čtvrtka 22. října dochází v chomutovské nemocnici Krajské zdravotní k omezení péče na lůžkové gynekologii. Foto zdroj: FB Gynekologicko-porodnické oddělení, KZ Chomutov
Chomutov

Chomutov – Od čtvrtka 22. října dochází v chomutovské nemocnici Krajské zdravotní k omezení péče na lůžkové gynekologii. Nemocnice o tom informovala na svém Facebooku.

Jedná se tak již o třetí oddělení v chomutovské nemocnici, kde byl její personál nucen zřídit lůžka pro pacienty s onemocněním covid-19. Nemocnice tak reaguje na zvyšující se počet hospitalizovaných pacientů s vážným nebo komplikovaným průběhem.

„Během tří dnů jsme museli oddělení připravit na medicínu, která se našemu oboru vůbec nepodobá. Chtěla bych moc poděkovat svému personálu, který se s touto situací vyrovnává se ctí, zapojil se do všech přípravných akcí a je ochotný pomoci i nad rámec svých povinností. Moc si jich za to vážím,“ píše na sociální síti vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Šárka Zemanová.

Porodnická péče, těhotenské poradny a odborné poradny zůstávají v provozu. Více informací získají u svých ambulantních gynekologů, kteří jsou informováni o rozsahu zachované poskytované péče.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru