Rekordní nárůst v Ústeckém kraji. V těchto okresech přibývá nejvíce nakažených
Ilustrační foto
Chomutov

Ústecký kraj - Počet pozitivně testovaných osob na koronavirus v Ústeckém kraji k sobotní 15. hodině činil 2 563 osob, z toho za posledních 24 hodin přibylo 160 nových případů, což je zatím nejvyšší denní nárůst. 1 107 osob se uzdravilo, 23 lidí zemřelo.

Na Ústecku je aktuálně 374 osob, které prodělávají nemoc covid-19 (o 188 více než před týdnem).

Na Děčínsku je známo 289 aktuálních případů (o 139 více než před týdnem).

V okrese Litoměřice s koronavirem nyní bojuje 262 pacientů (o 142 více než před týdnem).

Na Teplicku hygienici nyní evidují 242 osob, které v sobě mají vir (o 129 více než před týdnem).

Na Chomutovsku je známo 108 případů (o 58 více než před týdnem) a podle semaforu ministerstva zdravotnictví patří stále mezi okresy se zelenou.

Stejně tak je „zelené“ Mostecko s 86 aktuálně nemocnými (nárůst 27 za týden).

Nejméně lidí prodělává chorobu na rovněž zeleně označeném Lounsku, kde je nyní 73 známých případů onemocnění covid-19 (o 15 více než před týdnem).

S nemocí covid-19 zemřeli během posledního týdne dva lidé na Litoměřicku a jeden člověk na Ústecku. V okrese Ústí nad Labem jde o vůbec první případ úmrtí v souvislosti s novým koronavirem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru