Uklizeno! Z Jirkova zmizelo díky Tomíkům 220 kilo odpadků
Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Stopařům Asociace TOM, kteří uspořádali každoroční akci Ukliďme Jirkov s tomíky, se v sobotu podařilo spolu s učiteli a žáky 2. ZŠ a s dobrovolníky sesbírat 220 kilogramů odpadků. Úklidu se zúčastnila i starostka Darina Kováčová.

„Děkuji za podporu městu Jirkov a také Krušnohorským službám a rodině Brožkovcových za pomoc s odvozem odpadu. Poděkování si zaslouží i Petr Vrzal za uvaření dobrého oběda v kotlíku pro účastníky akce, pochutnali jsme si na vepřovém na mrkvi,“ vzkazuje vedoucí oddílu Jiří Černer.

Tomíci uklízejí Jirkov vždy na jaře a počátkem podzimu. Letos v květnu nasbírali za pomoci 2. ZŠ a dobrovolníků na různých místech v katastru města dokonce 340 kg odpadu.

Sobotní úklidové akce se zúčastnili učitelé z II. ZŠ Jirkov a jejich žáci a samozřejmě tomíci. A nesmíme opomenout dobrovolníky, kteří dorazili.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru