Mladou ženu z Klášterce sebrala v baru policie. Co provedla?
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Před několika dny eskortovali policisté do věznice v Litoměřicích ženu z Klášterce nad Ohří. Ta měla na základě rozhodnutí soudu nastoupit do výkonu trestu. Důvodem bylo její odsouzení za úvěrový podvod.

Výzvu soudu k nastoupení trestu dotyčná sice už koncem července převzala, avšak ignorovala ji. Proto soud následně vydal příkaz k dodání do výkonu trestu. "Policisté tuto 24letou ženu vypátrali v jednom z kláštereckých barů a na základě soudního příkazu ji poté převezli do věznice," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Nejen že si žena pobyt na svobodě o moc déle neužila, navíc je teď podezřelá z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. "Původně uložený trest by jí tak mohl být v případě dalšího odsouzení ještě o něco prodloužen," uzavřela Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru