Po Karolíně (16) se slehla zem, policie po ní marně pátrá! Neviděli jste ji?
Foto: Policie ČR
Chomutov

Litoměřicko - Litoměřičtí policisté již více jak rok pátrají po hledané 16leté dívce. Naposledy byla spatřena ve čtvrtek 15. 8. 2019 krátce po 12té hodině v oblasti Oparenské údolí. Hledaná je vysoká 165cm, hubené postavy, má hnědé oči, středně dlouhé hnědé kudrnaté vlasy.

V době odchodu byla oblečena do riflové bundy a kalhot blíže nezjištěné barvy. Podrobné informace k pátrání naleznete zde v databázi. V případě, že je odkaz neaktivní, byla osoba vypátrána.

"Prostřednictvím médií se snažíme opětovně oslovit širokou veřejnost, která nám často v podobných případech významně pomáhá. V případě, že jste dívku viděli nebo k jejímu pobytu máte informace, tak se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru