Pro dobrotu na žebrotu: Muž dal práci mladému Chomutovanovi, ten pak utekl s jeho penězi i mobilem
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Na svou důvěřivost zřejmě doplatil majitel kavárny v centru Chomutova. V létě za ním měl přijít 30letý muž se žádostí, aby ho zaměstnal na úklidové práce v této provozovně.

Během pracovní doby pak měl majitele požádat o zapůjčení mobilního telefonu s tím, že by si potřeboval zavolat. "S vypůjčeným mobilem v hodnotě přibližně 4 tisíce korun odešel a už se nevrátil. Následně poškozený zjistil, že mu z kanceláře zmizela i finanční hotovost ve výši 5 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Teprve po pár dnech vše oznámil na policii. Podle jeho informací se odcizený telefon měl nacházet v zastavárně. Policisté přístroj posléze v zastavárně zajistili a včera byl vrácen poškozenému.

Třicetiletý Chomutovan si naopak od mužů zákona převzal sdělení podezření z trestného činu krádeže. "Pokud bude soudem uznán vinným, mohl by se podívat až na dva roky za mříže," uzavřela Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru