Klášterec získal darem nášlapné dezinfekční stojany. Slouží strážníkům, dětem i seniorům
Při předávání si stojan rovnou vyzkoušel starosta města Štefan Drozd společně se zástupcem společnosti ZF Electronics Klášterec s.r.o., panem Vlastislavem Burianem. Foto zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Město Klášterec nad Ohří obdrželo od společnosti ZF Electronics Klášterec s.r.o. dar v podobě 10 praktických dezinfekčních stojanů.

Tyto nášlapné dezinfekční stojany již nyní slouží veřejnosti při návštěvě městského úřadu, zaměstnancům radnice, strážníkům městské policie, dětem na základních školách, seniorům v městském ústavu sociálních služeb i studentům gymnázia a střední odborné školy v Klášterci nad Ohří, kteří se dočasně učí v náhradních prostorách.

Při předávání si stojan rovnou vyzkoušel starosta města Štefan Drozd společně se zástupcem společnosti ZF Electronics Klášterec s.r.o., panem Vlastislavem Burianem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru