Hotovo! Silnice mezi Prunéřovem a Zelenou bude od pátku plně průjezdná
Foto: ŘSD Ústecký kraj
Chomutov

Chomutovsko - Silnice I/13 v rámci rekonstrukce povrchu u Prunéřova bude tento pátek plně průjezdná. Informovalo o tom Ředitelství silnic a dálnic.

Vodorovné dopravní značení bude hotové během čtvrtka. V září zhotovitel už jen doplní vodorovné dopravní značení o plastovou vrstvu.

Oprava povrchu na silnici I/13 v úseku mezi Prunéřovem a Zelenou začala v dubnu letošního roku. Silný provoz na této komunikaci mezi Kláštercem nad Ohří a Zelenou se negativně podepsal na stavu krytu vozovky, který bylo nutné zrekonstruovat.

Práce na úseku dlouhém zhruba 3,3 km byly rozděleny do několika etap, během kterých docházelo k postupnému omezování provozu. Ten byl sveden do jednoho jízdního pruhu a veden po volné polovině komunikace. Práce v tomto úseku by měly být kompletně hotové ještě v srpnu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru