Už brzy i u vás: Doprava Ústeckého kraje připravila tuto novinku, v plánu je i mobilní aplikace
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Chomutov

Ústecký kraj - Už brzy se ve městech, obcích i na akcích potkáte s novinkou, kterou si připravila Doprava Ústeckého kraje. Pojízdná informační kancelář, tzv. DÚKmobil, bude sloužit k informování o integrovaném dopravním systému DÚK občanů tam, kde není možné získat informace v informačních kancelářích. Jezdit bude po celém Ústeckém kraji.

„Stejně jako se rozšiřuje integrovaný systém Dopravy Ústeckého kraje, tak je potřeba rozšířit informování cestujících o novinkách a aktualitách z prostředí veřejné regionální dopravy. Letošní rok je v rámci DÚK plný novinek. Kromě jiného jsme na začátku roku představili nový Centrální dispečink Dopravy Ústeckého kraje, na jaře maskota DÚKáčka, nyní se můžeme těšit na DÚKmobil a na podzim na mobilní aplikaci,“ řekl náměstek hejtmana pro oblast dopravy Jaroslav Komínek.

1208dukkz2

Zdroj: www.kr-ustecky.cz

Nový DÚKmobil bude na svých cestách poskytovat informace o tarifu, jízdních řádech a novinkách v dopravě, zároveň zde bude možné zakoupit i jízdní doklady a elektronické karty. Zaměstnanec infomobilu bude také přijímat podněty k úpravám jízdních řádů a zlepšení kvality cestování veřejnou dopravou v Ústeckém kraji. Aktuálně také DÚK hledá pracovníka, který by mobilní informační kancelář měl na starosti. Více informací ZDE.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru