Při nehodě v Chomutově se zranil řidič elektrokoloběžky. Policie hledá svědky
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Chomutovská dopravní policie šetří okolnosti dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 6. srpna v Chomutově.

Tam kolem 14.20 hodin na křižovatce ulic Čelakovského, Politických vězňů a Zborovská zatím nezjištěný řidič řídil neustanovené vozidlo značky Škoda. Jet měl ve směru po ulici Čelakovského ve směru od vlakového nádraží Chomutov město a chtěl pokračovat dále do ulice Politických vězňů. Na místě byl i protijedoucí řidič na elektrokoloběžce, který musel prudce zabrzdit, upadl a zranil se.

"Policie k vozidlu zjistila, že se pravděpodobně jedná o vůz Škoda Octavia sedan, tmavé barvy, buď černé či tmavě modré, které měl řídit mladý muž s melírovanými vlasy. V kufru měl převážet psa, zřejmě zlatého retrívra," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Policie hledá svědky této nehody. "Ti mohou zavolat na telefonní číslo 974 447 251, 250 nebo na mobil 602 770 482 či na linku 158. Policisté přijmou i poznatky k vozidlu a k řidiči," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru