V srpnu začne rekonstrukce ulic SNP a Mládežnická v Jirkově. Mohou vzniknout potíže s parkováním
ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Jedna z velmi důležitých akcí letošního roku v Jirkově je tu. V srpnu začne rekonstrukce ulic SNP a Mládežnická.

V době nouzového stavu bylo řešeno její případné odložení, ale nakonec realizována bude. Práce jsou plánovány maximálně na rok s přestávkou v zimních měsících. Hotovo by tak mělo být v červenci příštího roku.

Stavba se bude provádět ve dvou etapách tak, aby vždy bylo zachováno užívání půlky parkovacích ploch. Přesné termíny provádění jednotlivých etap ještě nejsou stanoveny, staveniště bylo teprve předáno dodavateli, který začne s rekonstrukcí ihned po vyřízení všech náležitostí. Předpoklad je v půlce srpna.

Do zahájení stavby a osazení dopravního značení stavby bude možné všechny parkovací plochy používat jako kteroukoliv jinou veřejně přístupnou parkovací plochu. Je nutné sledovat a respektovat instalované dopravní značení, které sem umístí zhotovitel stavby. Placená parkovací místa budou zrušena, stejně jako byly zrušeny např. i při rekonstrukci parkoviště Na Borku.

Stejně jako tehdy si budou muset v průběhu stavby všichni řidiči najít své parkovací místo dle momentálních možností, někdy i ve větší vzdálenosti od svého bydliště, město nemá povinnost zajistit náhradní parkovací plochy. "Je nám líto, že se tato stavba nepříjemně dotkne mnoha obyvatel, ale bez těchto opatření celkovou rekonstrukci realizovat nelze," stojí na webových stránkách města.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru