Začátek hokejové sezony se blíží. Na utkání kadaňských Trhačů budou mít senioři vstup zdarma
Foto zdroj: FB SK Trhači Kadaň
Chomutov

Kadaň - Ačkoliv tomu venkovní teploty nenapovídají, začátek nového ročníku se kvapem blíží a s ním i nezbytné přípravné duely. Jako první prověří Trhače ústecký Slovan, jenž na kadaňský zimní stadion dorazí v úterý 4. srpna.

AKTUÁLNÍ NAŘÍZENÍ - COVID-19

Dle aktuálního nařízení Ministerstva zdravotnictví se sportovních akcích v uzavřeném prostoru může zúčastnit maximálně 500 osob. Nezapomeňte také na zakrytí úst a nosu, bez něhož nebudete na stadion vpuštěni. Využít můžete stylové nákrčníky Trhačů a podpořit tak sounáležitost s černožlutými barvami. U vstupu bude rovněž připravena dezinfekce.

 

DĚTI A SENIOŘI NA TRHAČE ZDARMA!

Vstupné na přípravné zápasy činí symbolických 30 Kč. Děti do 15 let s doprovodem a nově také senioři budou mít vstup zcela zdarma.

Již na zápase se Slovanem bude možné zakoupit permanentní vstupenku na celý následující ročník za cenu 900 korun. Její koupí rozhodně neprohloupíte, neboť ušetříte minimálně 600 Kč! Pokud Trhači postoupí do elitní skupiny, uspoříte ještě více. Příjemným benefitem je taktéž pohodlný vstup na stadion bez fronty u pokladny.

Jednotlivé vstupné na utkání Chance ligy vyjde dospělého na 60 Kč, poloviční částku zaplatí studenti. Stejně jako přípravnou fázi, i prvoligové bitvy budou moci děti s doprovodem a senioři sledovat zdarma.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru