VIDEO: Opravuje se druhý most pod Hněvínem, objížďka z Teplic na Chomutov brzy skončí
Oprava mostu pod Hněvínem. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Most - Stavební dělníci zpevňují silniční most pod Hněvínem. Jde o přemostění, které leží před nově postaveným mostem. Pro řidiče to neznamená žádné nové omezení v provozu.

"V rámci neodkladných opatření na mostech v těchto dnech pracujeme na usazování bednění pro obetonování pilířů, pro jejich zesílení," informovalo Ředitelství silnic a dálnic na svém twitterovém účtu v Ústeckém kraji. 

Velká rekonstrukce mostu pod Hněvínem, který je součástí silnice I/13, je v současné době jedním z největších dopravních problémů v Mostě. Znamenala demolici starého a výstavbu nového mostu. K úplné uzavírce provozu jednosměrného jízdního pruhu došlo vloni v březnu, a to v úseku od směrového rozdělení ve směru z Litvínova do Mostu po křižovatku se silnicí I/13 v zatáčce u Souše.

Práce se blíží ke konci. Dle informací zhotovitele z konce června je předpokládaný termín dokončení rekonstrukce a uvedení mostu do provozu v druhé polovině letních prázdnin. Pro řidiče to bude znamenat návrat do původního dvoupruhu ve směru z Litvínova do Mostu, plné otevření nájezdu do Mostu u muzea a pro šoféry směřující z Teplic na Chomutov konec objížďěk přes Záluží a Komořany.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru