ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Akční páteční večer z pohledu strážníků jirkovské městské policie. Sotva se v 18 hodin vystřídala denní směna se směnou noční, již měli strážníci o zábavu postaráno.

Nejdříve v 18:30 hodin oznámila paní, že se v ulici Mostecká volně pohybuje agresivní pes. Strážníci provedli kontrolu této ulice i ulic přilehlých, ale psa neobjevili.

Následovalo oznámení, že v marketu v ulici Hrdinů chytili zloděje zboží. Hlídka na místě zjistila, že pachatelem je 42letý muž z Chomutova a za své jednání byl odměněn tučnou pokutou.

Ve 20:00 hodin bylo na služebnu oznámeno, že v atriu mezi ulicemi 5. května a Tkalcovská podnapilá osoba z okna svého bytu nadává, vykřikuje a vyhrožuje ublížením na zdraví dalším osobám. Strážníci na místě zjistili totožnost osoby, pořídili zvukové a obrazové záznamy a celý případ bude oznámen správnímu orgánu.

Mezi 20. a 22. hodinou bylo na služebnu přijato několik oznámení o zfetovaném muži, který se pohyboval v ulici Krušnohorská. Bylo zjištěno, že se jedná o muže, který v okolí bydlí, byl pod vlivem návykové látky a nebyl schopen najít cestu domů. Nakonec byl hlídkou Policie ČR zadržen a umístěn do policejní cely.

Ve 22:30 hodin přijali strážníci oznámení o mejdanu v bytě v ulici Smetanovy sady. Strážníci zjistili, že je tam hlasitá návštěva, proto všechny přítomné uklidnili a připomněli jim, kolik je hodin. V tu samou dobu bylo přijato oznámení o hlasité hudbě v provozovně v ulici U Stadionu. Strážníci na místě zjistili odpovědnou osobu a zajistili ztišení hudby.

Před 23. hodinou strážníci řešili oznámení o vyřvávající skupince osob v ulici U Sauny. Strážníci skupinku osob z místa vykázali.

Ve 23:15 hodin onámila obsluha čerpací stanice v ulici Dvořákova, že tam mají divného zákazníka. Strážníci zjistili jeho totožnost a z místa jej vykázali.

Před půlnocí bylo oznámeno, že v ulici Krušnohorská z obchodního objektu je slyšet hlasitá hudba. Bylo zjištěno, že v objektu má zde žijící rodina oslavu. V tu samou dobu bylo přijato oznámení o špatně zaparkovaných vozidlech v ulici Na Borku a dále oznámení, že v ulici U Stadionu se do restaurace dobývá opilý muž, který měl poškodit vstupní dveře. Strážníci zjistili totožnost muže a celý případ předali správnímu orgánu. Zároveň při prověřování tohoto oznámení obsluha restaurace odevzdala strážníkům nalezené věci, které v restauraci zapomněla neznámá osoba.

Ve 00:30 hodin obsluha kamerového systému zjistila podezřele se chovajícího muže v ulici Karla Čapka. Na místo vyslaná hlídka, zjistila jeho totožnost a ověřila, zda osobu nehledá Policie ČR.

V 02:00 hodin bylo na služebnu oznámeno, že v bytě v ulici Krušnohorská hraje hlasitá hudba. Uživatel bytu hudbu vypnul a za své chování se omluvil.

V 02:30 hodin hlídka strážníků kontrolovala Olejomlýnský park se zaměřením, zda někdo nepoškozuje zde umístěné lavičky, sochy a herní prvky. U lanovky byli zjištěni tři muži. Jejich kontrolou nebylo zjištěno žádné protiprávní jednání ani nebyli hledáni Policií ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru