VIDEO: Muž kradl v chomutovském marketu, při zadržení se choval agresivně. Skončil v poutech
Zdroj: FB městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Hlídka městské policie byla vyslána do ulice Wolkerova, kde byl v místním marketu přistižen muž při krádeži a posléze se dal na útěk.

Po příjezdu se strážníci spojili s ostrahou, která jim dala popis osoby, a o chvíli později se od operačního velitele dozvěděli, že takováto osoba byla viděna v ulici Školní, jak leží na zemi pod vlivem alkoholu nebo jiné omamné či psychotropní látky. Muž odpovídající popisu se dal na útěk hned, jak spatřil hlídku, ale byl dostižen a vyzván k prokázání totožnosti.

Dále měl ukázat obsah svého batohu, což dobrovolně učinil a opravdu se tam nacházely odcizené předměty, a pak se měl odebrat se strážníky k sepsání zápisu, ke kterému měl být převezen služebním vozem. Mladík se ale začal chovat velice agresivně, vůči strážníkům byl vulgární, tudíž muselo být okamžitě užito donucovacích prostředků, byl omezen na osobní svobodě a byla mu nasazena služební pouta. Následně byl převezen a předán Policii ČR. O případu informují chomutovští strážníci na svém Facebooku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru