Ženě z Klášterce vyšla krádež v drogerii, za dva dny si přišla pro další lup
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko - Policisté zjistili, kdo má být za dvěma krádežemi v drogerii v Klášterci nad Ohří, kde bylo odcizeno zboží v celkové hodnotě více než 3500 korun.

Jako podezřelou ustanovili 33letou ženu z Klášterce. Ta měla zmíněný obchod poprvé navštívit v polovině června už v ranních hodinách. Do batohu si přitom měla nepozorovaně vložit tři parfémy a elektrický pilník na nohy a prodejnu bez zaplacení opustit. O dva dny později v podvečer se tam však vrátila, aby si odnesla krém, za který rovněž nezaplatila.

Na základě výsledků šetření klášterečtí policisté dotyčné sdělili podezření z trestného činu krádeže. Protože za podobné jednání byla v posledních třech letech odsouzena, hrozí jí až tříleté vězení.

(MG)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru