VIDEO: Řidič na dálnici předjížděl s vozíkem a dostal hodiny. Nebezpečnou situaci zachytila kamera
Foto: Policie ČR
Chomutov

Ústecký kraj - Nebezpečnou situaci, která mohla skončit dopravní nehodou, zaznamenala kamera služebního vozidla na dálnici D8 ve směru do Německa v úterý před polednem. Řidič osobního vozu s naloženým přívěsným vozíkem začal předjíždět, manévr ale nezvládl, přejel několikrát z pruhu do pruhu a zastavil se proti směru jízdy. Ohrozil tak za ním jedoucí vozidla.

"Řidič se dopustil několika přestupků - nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a nákladu a neměl umístěn nebo upevněn náklad na vozidle tak, aby byla zajištěna stabilita a ovladatelnost vozidla a aby neohrožoval bezpečnost provozu na pozemních komunikacích. Policisté přestupek vyřešili blokovou pokutou na místě," uvedla policejní mluvčí Šárka Poláčková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru