Muž (82) poskytl střechu nad hlavou nevlastní vnučce. Ta se mu ale nepěkně odvděčila!
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov - V lednu přijali policisté oznámení o krádeži platební karty, ke které mělo dojít v Jirkově. Bylo zjištěno, že o kartu měla svého nevlastního 82letého dědu připravit 29letá mladá žena, která u něho v té době bydlela.

Z volně položené tašky na chodbě domu měla nejprve vyndat peněženku a z ní platební kartu. "Jejím prostřednictvím pak měla dotyčná provést několik výběrů z bankomatů a také plateb za zboží v různých prodejnách. Seniorovi tím způsobila škodu přesahující 34 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Pro ženu to není poprvé, co je vyšetřována policií. V minulosti byla opakovaně odsouzena pro trestný čin krádeže, a to dokonce i k dvouletému nepodmíněnému trestu odnětí svobody. Nynější obvinění z trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku si tedy převzala ve věznici, kam mezitím nastoupila k výkonu zmíněného dvouletého trestu odnětí svobody. Pobyt za mřížemi by jí soud mohl v případě uznání viny prodloužit až o další dva roky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru