Chomutovan pod vlivem drog vozil po městě další dva lidi. Nemohl ani pořádně mluvit
ilustrační foto
Chomutov

Karlovy Vary, Chomutov - V úterý 16. června odpoledne při pěší kontrole na náměstí Dr. M. Horákové v Karlových Varech si strážník všiml vozidla, které vjelo do zákazu vjezdu, čímž řidič zavdal důvod ke kontrole, která měla zajímavé vyústění.

Třicetiletý řidič z Chomutova totiž nebyl na výzvu strážníka schopen předložit řidičské oprávnění. Rovněž komunikace muže vykazovala známky požití alkoholu nebo jiné návykové látky. Strážník předal pro podezření ze spáchání trestného činu případ Policii ČR.

Test byl pozitivní na přítomnost látky THC, zatímco kartotéka řidičů byla negativní na výskyt jména tohoto muže, který však neváhal do vozidla přibrat další dvě osoby. O případu informovali karlovarští strážníci na svém webu.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru