Cizinec havaroval v obchodní zóně v Otvicích. Byl ve stavu, že auto nezvládl
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Řádně posilněný alkoholem usedl za volant 42letý cizinec žijící v České republice. Ten minulý týden řídil v obchodní zóně v Otvicích vozidlo zn. Fiat Tipo. Řízení auta však bylo vzhledem ke stavu, v němž se nacházel, evidentně nad jeho síly. Boční částí vozidla tak narazil do oplocení staveniště. Tím jeho jízda skončila.

"Přivolaní policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku, která ukázala hodnoty mírně přesahující 3 promile, a poté dotyčného zadrželi. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, škoda na oplocení byla předběžně odhadnuta na 10 tisíc korun a na vozidle na 30 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policisté, kteří událost šetří ve zkráceném přípravném řízení, již muži sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za jeho spáchání hrozí u soudu trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru