Opilec v Chomutově naboural několik aut, kořalkou se nejspíš posilňoval přímo za jízdy!
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Do ulice Kamenná byla přivolána hlídka chomutovské městské policie oznamovatelem, jenž se stal svědkem řízení osoby, která při něm poškodila několik zaparkovaných vozidel.

Po příjezdu strážníků začal muž s vozidlem couvat a vjel do blízkého lesíka, kde zastavil. Tam byl vyzván, aby vystoupil a prokázal svou totožnost. Spolu s ním tam byl ještě další muž, kterého strážníci též ztotožnili. Oba muži byli zjevně pod vlivem alkoholu a láhev lihoviny měli s sebou i ve vozidle.

Orientační dechovou zkouškou u řidiče bylo potvrzeno 3,60 promile a u druhé zkoušky 3,69 promile. Na místo se dostavila i majitelka vozidla, které si muž od ní zapůjčil.

Přes Policii ČR bylo zjištěno, že vozidlo není pojištěno a není technicky způsobilé k provozu na pozemních komunikacích s ohledem na propadlou prohlídku na STK. Lustrací se prokázalo, že muž je dokonce mezinárodně hledanou osobou a není vlastníkem řidičského oprávnění.

Na místo dorazila Policie ČR, která si událost převzala k dalšímu šetření. O případu informují chomutovští strážníci na svém Facebooku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru