Muž (70) přijel krást do Otvic. S nacpaným batohem ho chytili na parkovišti
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Ani předchozí odsouzení pro majetkový trestný čin se stanovenou zkušební dobou zřejmě neodradilo 70letého muže z Mostu od další krádeže.

Té se měl podle policistů dopustit uplynulou sobotu odpoledne. Předmětem jeho zájmu se stalo značkové sportovní oblečení v jedné z prodejen Obchodní zóny Otvice. Do přineseného batohu si měl postupně uschovat trička, plavky, kalhoty, mikinu a další oděvy v celkové hodnotě více než 7 tisíc korun. S takto uschovaným zbožím pak prošel bez zaplacení prostorem pokladen a opustil prodejnu, čímž došlo ke spuštění alarmu.

Díky muži, který byl v té době na parkovišti u prodejny, se však s odcizenými věcmi daleko nedostal. Šestačtyřicetiletý Chomutovan dotyčného zadržel a přivolaní policisté ho převezli na služebnu. Podle jejich zjištění byl minulý rok rozhodnutím německého soudu potrestán právě za trestný čin krádeže k podmíněnému trestu. Vzhledem k této skutečnosti ho v případě uznání viny může tentokrát poslat soud až na tři roky za mříže.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru