Incident v trolejbusu: Chomutovan (28) začal být agresivní poté, co ho řidič nenechal nastoupit bez roušky!
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov - Jirkovští policisté sdělili podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a poškození cizí věci 28letému muži.

Podle nich měl minulou středu večer v ulici Dvořákova v Jirkově na autobusové zastávce kopat do vstupních dveří trolejbusu a tím je poničit.

"Důvodem jeho počínání bylo nejspíš to, že řidič zmíněného trolejbusu ho nechtěl nechat nastoupit, protože neměl zakrytá ústa a nos, jak je to pro jízdu v prostředcích hromadné dopravy v této době požadováno. Mladý muž měl kromě kopání do dveří dopravního prostředku také slovně napadat jeho 58letého řidiče. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na částku přesahující 25 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policisté agresora zadrželi a umístili do cely. Ukázalo se, že to nebylo poprvé, co se Chomutovan dopustil podobného jednání. Za trestný čin výtržnictví ho už v minulosti soud uznal vinným. Proto mu nyní v případě odsouzení hrozí vyšší trestní sazba, a to až tříletý trest odnětí svobody

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru