Policie zadržela v sousedním Mostě celostátně hledaného Chomutovana! V autě měl sáček s drogou
ilustrační foto
Chomutov

Most, Chomutov - Až desetiletý trest odnětí svobody může soud uložit pachateli, který se dopustí zvlášť závažného zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Z takového zločinu čelí obvinění 42letý muž z Chomutova.

Toho vyšetřovatel obvinil dále i z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. "Podle kriminalistů mosteckého Toxi týmu měl Chomutovan v Mostě na různých místech města obstarat a následně prodat nejméně ve dvaceti případech za finanční úhradu nejméně 100 gramů metamfetaminu. Muž byl kontrolován policisty hlídkové služby na sídlišti Zahradní v nočních hodinách při silničním dohledu," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Policisté na místě šetřením zjistili, že muž je v celostátním pátrání pro soud, který vydal příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro jinou drogovou kriminalitu. Hlídka ve voze našla sáček s neznámou látkou, která byla odeslána na odbor kriminalistické techniky k provedení odborného zkoumání. Tím bylo zjištěno, že se jedná metamfetamin. "Obviněný si usnesení o zahájení trestního stíhání převzal ve věznici, kde je nyní ve výkonu trestu pro jiný delikt," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru