Pozor na nebezpečnou munici! Na Chomutovsku našli o víkendu dva nevybuchlé granáty z druhé světové války
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Chomutovští policisté přijali o víkendu dvě oznámení o nálezu předmětů připomínající munici.

V neděli krátce před polednem oznámil muž na policii, že při procházce lesem u obce Krásná Lípa našel v lese předmět podobný starému německému granátu. Policie místo zajistila a přivolala pyrotechnika. Druhé oznámení prověřovali policisté v sobotu v podvečerních hodinách. Oznamovatel policistům uvedl, že na polici v katastru obce Černovice objevil na poli předmět připomínající vojenskou munici.

"V obou případech se dle pyrotechniků, kteří byli na místě, jednalo o nevybuchlé granáty z druhé světové války, oba německé výroby. Nalezená munice byla odvezena k likvidaci," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru