Lidé se dál shlukují a nenosí roušky. V Klášterci už řešili desítky přestupků, padly i tisícové pokuty
Ilustrační foto: e-deniky.cz
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Za neuposlechnutí výzvy k zakrytí dýchacích cest hrozí lidem vysoké pokuty. Už několik jich padlo například v Klášterci nad Ohří. Informuje o tom tamní městská policie.

"Městská policie v Klášterci nad Ohří eviduje do dnešního dne (středa 3. dubna) 24 přestupků proti vládním nařízením za neuposlechnutí výzvy k zakrytí dýchacích cest a již přistoupila k udělování pokut v řádech tisíců korun," uvádějí klášterečtí strážníci.

Řeší i nezletilé obyvatele města, pro něž nošení roušky a zákaz shlukování platí stejně jako pro dospělé. Kromě pokuty přímo na místě mohou hříšníci skončit i před přestupkovou komisí. Ta může udělit další finanční postih ve výši desítek tisíc korun.

Na městské policii v Klášterci nad Ohří je stále sběrné místo roušek, které pak strážníci distribuují veřejnosti. Pokud potřebujete roušku, volejte na odbor sociálních věcí: 724 039 363, 603 222 094, 739 605 449.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru