Jarní blokové čištění ulic v Chomutově proběhne v omezeném režimu. Odtahy aut nehrozí
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Režim první fáze komplexního blokového čištění města bude výrazně omezen. Lidé nebudou muset svá auta přeparkovat do jiných lokalit a Technické služby tomu následně přizpůsobí i daný úklid.

„Reagujeme operativně na vzniklou situaci zákazu volného pohybu osob, kdy lidé nebudou mít možnost svá vozidla přeparkovat a vytvořit tak pro Technické služby dostatečný prostor pro úklid daných lokalit,“ řekl primátor statutárního města Marek Hrabáč.

Komplexní blokové čištění se provádí každý rok ve dvou fázích, ta první začíná pravidelně na přelomu března a dubna. Vzhledem k aktuální situaci musí být ale dosavadní režim upraven.

„Čištění bude probíhat dle daného harmonogramu, avšak s částečným omezením dle trvání nouzového stavu. Lokality, ve kterých bude úklid probíhat, nebudou po dobu omezení označeny dopravními značkami, vozidla se tedy nebudou odtahovat a úklid bude prováděn dle možností v daných oblastech,“ vysvětlil ředitel Technických služeb města Chomutova Zbyněk Koblížek a dodal, že úklid oblastí, které nebudou kompletně uklizeny, proběhne znovu v náhradních termínech.

Plán komplexního blokového čištění naleznete zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru