Školáci v Jirkově nezahálejí, kromě domácích úkolů šijí i roušky
Sabina Holáková z 6. B se s maminkou zapojily do ´velkovýroby´ roušek pro všechny, kteří je potřebují. Foto zdroj: fb město Jirkov
Chomutov

Jirkov -´Normální´ výuka skončila ve školách 10. března. Školy fungují dál, i když jinak, podle možností. Školáci plní zadané úkoly z domova. Příkladem za všechny může být Základní škola Studentská v Jirkově.

Žáci 3. B tam dostali zadání vyrobit dvouvrstvé stínované motýlky na pracovní činnosti. „Moc děkuji všem dětem z 3. B za posílání úžasných motýlků domácí výroby. Fotografie mi dělají obrovskou radost a působí na mě velmi pozitivně. Děkuji i rodičům za spolupráci a všechny zdravím!“ vzkazuje třídní učitelka Jana Kužminská a přikládá komponovaný snímek.

Domácí úkoly mohou reflektovat i aktuální situaci ve společnosti. Žáci zdejších 6. a 7. tříd dostali za úkol z českého jazyka napsat popis pracovního postupu - výrobu roušky. Nápadů na to, jak roušku vyrobit, se sešla celá řada.

„Chtěla bych všechny děti, které už úkol odeslaly, pochválit za jejich nápaditost. Mnozí doplnili popis i obrázky z výroby a svými fotografiemi v roušce. Za svůj zodpovědný přístup ke zdraví svému i ostatních si zaslouží další pochvalu. Obrovským a velmi milým překvapením bylo pak zjištění, že se Sabina Holáková z 6. B s maminkou zapojily do ´velkovýroby´ roušek pro všechny, kteří je potřebují, což je krásný příklad pomoci druhým,“ pochvaluje si Michaela Jindráčková, další učitelka ze ZŠ Studentská.

0104motylci

Žáci 3. B tam dostali zadání vyrobit dvouvrstvé stínované motýlky na pracovní činnosti. Foto zdroj: FB město Jirkov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru