Neznámý muž napadl na parkovišti v Chomutově mladou ženu! Takhle měl vypadat
Poznáte muže na identikitu? Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Chomutovští kriminalisté pátrají po neznámém pachateli, který měl v úterý 3. března 2020 kolem 20:30 hodin v Chomutově, na parkovišti mezi ulicemi Hornická a Bezručova, fyzicky napadnout mladou ženu. Poté, co se žena začala napadení bránit, měl utéct.

K popisu pachatele poškozená uvedla, že se jedná o muže bílé pleti, ve věku 30 až 35 let, výšky 160 až 165 cm, silné, tlusté postavy. Na hlavě měl mít černou pletenou čepici, bez nápisů apod. Vlasy měl pravděpodobně krátké, vidět mu nebyly. Obličej měl kulatý, nos a ústa malá, oči úzké a malé. Měl tmavý plnovous.

Oblečen byl do červené mikiny s kapucí a nezjištěným nápisem na hrudi. Dále měl na sobě maskáčové kalhoty, na jejich pravé straně měl nůž délky cca 15 cm, který byl zasunutý v černé látkové pochvě na opasku. Boty měl černé, do terénu, ne však kanady. Muž mluvil česky, avšak měl problémy s výslovností. Hovořil, jako by mu chyběly přední zuby nebo měl předkus.

"Pokud byste měli jakékoli poznatky k totožnosti podezřelého muže podle jeho popisu a sestaveného portrétu, obraťte se, prosím, telefonicky na linku 158, případně na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. anebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru