Krizový štáb Klášterce: Hasiči budou dezinfikovat veřejná prostranství ve městě
ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - V pondělí v ranních hodinách opět zasedl Krizový štáb města Klášterce nad Ohří. Rozhodl o uvolnění finančních prostředků z havarijního fondu k nákupu roušek, a to především pro personál domova pro seniory.

Nakoupí se také dezinfekce pro domov pro seniory a další zařízení ve městě, distribucí byli pověřeni klášterečtí hasiči. Ti budou rovněž z rozhodnutí krizového štábu provádět dezinfekci vybraných veřejných prostranství ve městě. "Za spolupráci při realizaci a kontrole nastavených opatření děkujeme Jednotce sboru dobrovolných hasičů Klášterce nad Ohří i klášterecké městské policii," stojí v tiskové zprávě na webových stránkách města.

Podle ranních informací Krajské hygienické stanice Ústeckého kraje se počet pozitivně testovaných osob na nový koronavirus zvýšil v Ústeckém kraji na 112. V chomutovském okrese evidujeme již 8 nakažených (psali jsme ZDE).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru