Příležitost pro podnikatele: V Čepirohách u Mostu je na prodej areál s výrobními halami
Areál s výrobními halami.
Chomutov

Most - Mostecká realitní kancelář Molík má ve své nabídce nemovitostí kromě jiného i zajímavou nabídku pro podnikatele a firmy. Jedná se o velkou výrobní halu s pozemkem o celkové výměře 6.006 m2.

Nabízená nemovitost se skládá z 5 objektů, které lze použít pro výrobní i podnikatelkou činnost a také jako sídlo firmy.

V hlavní hale se nachází v přízemí kanceláře, WC, a sprchy, v prvním patřenou šatny, WC, sprchy, úklidová místnost a spojovací prostor). Další hala (č. 1) nabízí prostor o velikosti 17x17 m, celkem tedy 289 m2, jsou zde úložné regály, elektrická vrata a nakládací rampa. Druhá hala nabízí prostor o rozloze 21x17 m, celkem 391 m2, má posuvné dveře, elektrická vrata a úložné regály. Hala č. 3 má rozměry 23x18 m, celkem 414 m2, úložné regály, el. Vrata. Hala č. 4 nabízí plochu 11x12m, celkem 132 m2, je průchozí z haly 3, má i samostatný vstup a dvoukřídlé dveře.

Areál je k dispozici ihned. Cenu, další podrobnosti i kontakt na makléře najdete v tomto odkazu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru