VIDEO: Záchranná akce v centru Chomutova: Muž po pádu na chodníku přestal dýchat
Zdroj: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Územní strážníci, kteří prováděli kontrolní činnost v ulici Revoluční v Chomutově, byli osloveni s prosbou o pomoc pro muže, který opodál upadl na chodníku.

Kolemjdoucí přivolali na místo zdravotnickou záchrannou službu. Strážníci okamžitě začali kontrolovat životní funkce muže, který v danou chvíli ležel v trávě, měl otevřená ústa, oči v sloup, nemrkal, nehýbal se a nereagoval. Byl zjevně pod vlivem alkoholu a nekomunikoval.

Dále usměrňovali dopravu a na místo byla přivolána další hlídka městské policie, která muže položila do stabilizované polohy a ve chvíli, kdy ztratil dech, započalo se i s masáží srdce během komunikace s dispečinkem záchranářů. Na místo se posléze dostavila i Policie ČR a zdravotníci si převzali muže k ošetření. Video ze záchranné akce strážníků najdete ZDE.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru