Některé nemocnice se opět otevírají pro návštěvy, chomutovská ještě ne
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Krajská zdravotní odvolala zákaz návštěv v nemocnicích v Ústí nad Labem, Mostě a Děčíně. Společnost o tom informovala v pondělí odpoledne.

Krajská zdravotní odvolala zákaz návštěv ve třech z pěti svých nemocnic, vydaný z důvodu zvýšené nemocnosti na akutní respirační infekce v Ústeckém kraji v uplynulých týdnech. Reaguje tak na doporučení Krajské hygienické stanice Ústeckého kraje se sídlem v Ústí nad Labem, která aktuálně informovala o počtech nemocných s akutní respirační infekcí v jednotlivých okresech Ústeckého kraje.

Povoleny jsou s platností od pondělí 24. února 2020 návštěvy na všech odděleních bez omezení ve zdravotnických zařízeních:

  • Nemocnice Děčín
  • Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem
  • Nemocnice Most.

Zákaz návštěv vydaný 31. ledna 2020 zůstává v platnosti na všech odděleních ve zdravotnických zařízeních:

  • Nemocnice Teplice
  • Nemocnice Chomutov.
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru