FOTO: Baví vás únikové hry? Jedna nová vzniká v Jirkově. Ponese název „Postupem času“
Místnost po úpravě k účelům únikové hry. Foto zdroj: FB město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Jirkov bude mít už brzy svou únikovou hru. Vzniká v bývalé budově Lesní správy nad jízdárnou pod Červeným Hrádkem.

Koncept této dobrodružné hry připravuje její autor, Jirkovan Pavel Franc, který se spolupodílel na vytvoření několika únikovek v jiných městech. „Dá se říci, že jsme momentálně v poslední a nejtěžší fázi přípravy. Veškeré hlavní práce jsou hotové, teď se ještě musí doladit detaily, zabudovat a rozmístit mechanismy a úkoly,“ řekl dnes Franc Jirkovským novinám.

Únikovka ponese název „Postupem času“. Její průběh je postavený na systému rozluštění úkolů pomocí různých indicií, hledání tajných vchodů a tak podobně. Z toho důvodu není podle France možné víc prozrazovat. „V průběhu dubna se únikové hry zúčastní různé testovací týmy, díky tomu vyladíme veškeré možné zádrhely a chybičky. Tato družstva už mám domluvená, ale rád bych nabídl možnost být testovacím týmem také lidem z Jirkova. Hledám družstvo z řad Jirkovanů, které by se chtělo zapojit do testování. Ale místo je pouze pro jeden tým,“ upozorňuje autor hry.

Kdo má zájem, může mu napsat e-mail (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) s názvem družstva, počtem osob a kdo za tým se přihlašuje. Tým se musí skládat z 2 až 6 osob.

„Na začátku dubna z přihlášených vylosuji jeden tým, který bude mít možnost si zahrát únikovou hru a také se podílet na jejím vyšperkování. Veškeré nápady a připomínky budu brát v potaz. Následně bude úniková hra předána. Otevřena by měla být v druhé polovině května,“ slibuje Franc.

2402jirkov2

Místnost před úpravou. Foto zdroj: FB město Jirkov

2402jirkov3

Bývalá budova Lesní správy, v jejíž několika místnostech se bude únikovka odehrávat. Foto zdroj: FB město Jirkov

2402jirkov4

Autor hry Pavel Franc. Foto zdroj: FB město Jirkov

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru