Jirkovská radnice vyvrací dezinformace k budově na náměstí: Sociální byty tady neplánujeme!
Foto zdroj: FM město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Dvě mylné informace týkající se rekonstrukce budovy čp. 1561 na jirkovském náměstí, v níž sídlila Komerční banka, zazněly tento týden v článku Mladé fronty Dnes.

Redaktorka v něm píše, že pobočka banky se po přestavbě do této budovy už nevrátí a že v objektu město plánuje sociální byty. Jde o dezinformace, za něž se dnes redaktorka městu omluvila a slíbila jejich uvedení na pravou míru. Zpráva z tisku mezitím vyvolala hysterii v jedné z jirkovských facebookových skupin.

Město ubezpečuje občany, že Komerční banka má v úmyslu se po rekonstrukci do budovy na náměstí vrátit (veškeré smlouvy uzavřené mezi ní a městem stále platí). Město dále ujišťuje, že v objektu žádné sociální byty nebudou. Radnice opětovně vyzývá obyvatele, aby se ke zjištění jakýchkoli informací obraceli přímo ke zdroji, tedy na městský úřad, nebo je čerpali z oficiálních stránek města, aby nevznikaly zbytečné fámy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru