Hromadná bitka v centru Chomutova! Policie hledá tyto dva muže. Neznáte je?
Poznáváte je? Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Chomutovští policisté šetří událost, k níž došlo dne 23. listopadu 2019 kolem čtvrté hodiny ranní v centru Chomutova.

Několik osob zde fyzicky napadlo další osoby, incident začal na náměstí 1. Máje a pokračoval až na Žižkovo náměstí. Většinu účastníků potyčky včetně všech podezřelých osob se policistům podařilo ustanovit. Dosud však nejsou ustanoveni dva svědci, kteří by rovněž mohli přispět k řádnému objasnění případu.

Jedná se o dva muže, kteří jsou na fotografii zachyceni čelem. Jeden z nich má na sobě celou bundu světlé barvy a na zádech batůžek. Další z mužů má bundu v kombinaci světlé a tmavé barvy.

"Pokud jste se na fotografiích poznali, případně znáte totožnost uvedených mužů, přihlaste se, prosím, na lince 158 nebo na kterékoli policejní služebně. Děkujeme," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru