Co bude s restaurací Na Růžku v Jirkově? Starostka navrhla, aby historicky cenný dům koupilo město
Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Podpora jirkovských sportovních organizací, smlouva o poskytnutí dotace na činnost a provoz rekreačního areálu Červený Hrádek, kina a galerie či rozdělení rekordního výtěžku 211 982 korun z Jirkovského charitativního adventu mezi zdejší nemocné děti a sdružení, které pomáhá handicapovaným dětem. Tyto i řadu dalších akcí a návrhů schválili ve středu zastupitelé města na svém únorovém zasedání.

Starostka Darina Kováčová na jednání otevřela téma budovy restaurace Na Růžku, která je na prodej. Vyzvala zastupitele, aby zvážili, zda by ji město nemělo koupit. Chystá k tomuto bodu pracovní jednání zastupitelů, kde by si řekli, co s tímto historicky cenným domem, jedním z nejstarších v Jirkově, dělat a jak jej do budoucna využít. Budova navazuje na pivovarské podzemí a přilehlý park, který má město v úmyslu otevřít veřejnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru