Mladý Jirkovan sedl za volant i přes dva zákazy! V zastaveném autě navíc neměl co dělat
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov - Na policejní kontrolu zřejmě nebude rád vzpomínat 22letý Jirkovan. Policisté ho v úterý dopoledne zastavili v Jirkově, když řídil osobní vozidlo. Přitom zjistili, že muž má dokonce dva platné zákazy řízení.

Jeden z nich mu byl uložen ve správním a druhý v soudním řízení. To ale nebylo vše, čím se měl dotyčný provinit. "Vozidlo, které řídil, mu podle dosud zjištěných informací navíc nepatřilo. Měl ho mít svěřené pouze za účelem jeho zabezpečení po dobu, kdy jeho majitel pobýval v cizině. Užíváním vozidla bez vědomí vlastníka se mohl dopustit trestného činu neoprávněné užívání cizí věci," sdělila policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Dalším trestným činem, z něhož mu nyní policisté také sdělili podezření, je maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Případ je řešen ve zkráceném přípravném řízení. Pokud by soud spáchání uvedených skutků prokázal, může si hříšník kromě dalšího zákazu činnosti vyslechnout i verdikt až dvouletého vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru